Menu

Nieuws

Vervangingsaanvragen via Invalpool

Invalpool is de naam van het nieuwe aanvraagsysteem voor jullie vervangingsaanvragen. Ruim 300 poolers zet Transvita dagelijks in bij onze aangesloten besturen. Log hier in.

Naast het aanvragen van lesbevoegde invallers bieden we jullie ook de mogelijkheid om lessen te laten verzorgen door vakdocenten. Deze vakbekwame professionals, zonder onderwijsbevoegdheid, dragen met hun expertise, netwerk en levenservaring bij aan verrijkend onderwijs.

Er zijn verschillende initiatieven en Transvita heeft al met vier partijen een samenwerkingsovereenkomst: Talentiko, De Programmeerschool, VR Learning Lab en E2 Young Engineers. Zo zijn jullie zeker van kwalitatieve vervanging. Je kunt in de aanvraag via Invalpool aangeven of je vervanging via één van onze partijen ingezet wil hebben.

Aanvraagnummer

Iedere vervangingsaanvraag heeft een eigen nummer (#…..). Graag bij vragen over een vervanging het betreffende nummer vermelden.

Beoordeling

Door jouw invallers te beoordelen, bewaken we samen de kwaliteit. Ook zullen wij gewaardeerde invallers als eerste inplannen. Wil je jouw ervaring toelichten dan kun je ons altijd een mail sturen.

Annuleren van een ingeplande vervanging

Helaas komt het steeds vaker voor dat invalkrachten op het laatste moment worden geannuleerd. Annuleren voor de volgende dag kan tot 15.30. Na dit tijdstip onderzoeken we andere mogelijkheden voor de invaller, maar lukt dit niet dan blijft de ingeplande werkdag staan.

Graag jullie begrip dat invallers rekenen op een werkdag en hier vaak ook zaken voor moeten regelen; denk aan kinderopvang. Daarnaast zijn ze in deze tijden van lerarentekort onmisbaar en gaan we respectvol met elkaar om.

Visma koppeling

Transvita heeft een samenwerking met Visma en daardoor kunnen de systemen aan elkaar gekoppeld worden. Voordat we dit uitrollen zouden we het graag willen testen met een bestuur. Nieuwsgierig naar de voordelen van deze koppeling? Stuur een e-mail naar zirkajansen@transvita.nl.

Bereikbaarheid

Transvita is te bereiken via info@transvita.nl en 030-6008818.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag                9.00-16.00
Maandag t/m donderdag        19.30-20.00
Zondag                                         18.00-21.00

Mobiele telefoonnummers
Buiten deze openingstijden staat de telefoon doorgeschakeld naar het mobiele nummer van één van de collega’s. Vaak bellen wij buiten schooltijd, dus handig om onze nummers te herkennen:

Zirka Jansen                            06-10 26 29 36
Hélène Meijer                          06-10 86 10 12
Petra Agema                            06-23 91 10 48
Madeleine van Tilburg          06-53 18 55 15

Onze scholen bevinden zich in regio Midden-Nederland: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.