Menu

BESTUREN

Veelgestelde vragen

Poolmanagement (ontzorgen)

Voor het aanmelden van eigen poolers binnen het bestuur kun je contact opnemen met Zirka Jansen. Wij plaatsen de poolers conform de werktijdfactor, verzorgen overzichten qua inzet en zullen, indien aangesloten bij het Vervangingsfonds, ook de declaraties indienen.

Korte en lange termijn vervangingen

Kortdurende vervangingen plannen wij max. 2 weken vooruit. Langere vervangingen worden 3 maanden vooruit gepland. Voor langdurende vervangingen kunnen we ook een vacature plaatsen op www.voordeklas.nl.

Vacatures

Wij plaatsen alle vacatures op www.voordeklas.nl. Een vacature kan verstuurd worden in pdf of Word en wij zullen het op de site plaatsen. De vacature is automatisch beschikbaar op Jobbird en Indeed.

VOG aanvragen

Wij zetten geen invallers zonder een geldige VOG. De geldigheid van een VOG is 6 maanden. Wij vragen de VOG aan voor de invaller en houden de controle op de verloopdatum.

Declaraties vervangingsfonds

Als er een pooler aangemeld is bij het Vervangingsfonds, dan regelen wij ook de maandelijkse declaratie van de pooler. 

Facturatie Transvita

De maandelijkse verrekening van de Talentenpoolers gebeurt automatisch. De inzet, die bij ons bekend is in de Vervangingsmanager, wordt gefactureerd door IJK namens het uitlenende bestuur.

Vraagbaak voor personeel en HR

Overzichten inzet van vaste poolers (Talentenpool en/of Bestuurspool) worden 2x per jaar gemaakt en naar het bestuur gemaild. Deze rapportages geven inzicht in de gemaakte uren. 

Inlog Besturen – Vervangingsmananager

Ieder bestuur ontvangt 1 inlogcode voor toegang tot de Vervangingsmanager. Deze code kan gedeeld worden met een collega. 

60 dagen overzicht

Invallers werken vaak meer dan 60 dagen per schooljaar. Voorheen werd bij het werken van 60 dagen of meer het salaris automatisch een trede verhoogd, als een invaller dit kon aantonen. Hoewel dit niet meer benoemd staat in de CAO kunnen wij wel nog steeds een overzicht maken, zodat de invaller alsnog in het nieuwe schooljaar een trede hoger uitbetaald kan worden. 

Onze scholen bevinden zich in regio Midden-Nederland: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.