Menu

SCHOOLLEIDERS EN HR

Vervangingen

Foto pagina 15 vervangingen

Het regelen van een (inval)leerkracht is vandaag de dag lastiger dan ooit. Wij ontzorgen je zoveel mogelijk bij het werven van leerkrachten en onderwijsondersteuners. We onderzoeken welke pool het beste past en welke werkplek het meest geschikt is.

Voor onze flexpool is jullie feedback voor ons een belangrijk instrument om in gesprek te gaan over bekwaamheid. Invallers kunnen gratis gebruik maken van de Transvita Academie.

Voor onze vaste pool stemmen we met jullie af wie structurele begeleiding en ontwikkelingsgerichte (jaar)gesprekken verzorgt. Bij observaties maken we gebruik van onze (gevalideerde) observatie-instrumenten ‘Bekwaamheid Onderwijs’ en ‘Iris Connect’.

Ook kunnen jullie eenvoudig de ervaring met een invaller delen via de software van de Invalpool. Zo bewaken we samen de kwaliteit.

Vervangingsmogelijkheden

Invalpool - Flex

Leerkrachten, onderwijsassistenten en leerkrachtondersteuners die ingezet kunnen worden voor korte- en langdurige vervangingen. Zij krijgen een tijdelijke aanstelling voor de duur van de vervanging. We ontzorgen op Wet Werk en Zekerheid (WWZ).

Talentenpool - Vast

Invalpool van leerkrachten, onderwijsassistenten en leerkrachtondersteuners die hun vaste aanstelling houden bij één van de deelnemende besturen. Ze mogen op verschillende scholen binnen alle besturen aan de slag.

Bestuurspool

Invalpool van leerkrachten, die hun vaste aanstelling houden bij één van de deelnemende besturen. Ze worden alleen ingezet bij de scholen binnen het eigen bestuur.

Zilverpool

Talentenpool van ervaren en vakbekwame 60+ leerkrachten, die vitaal en met flexibiliteit richting pensioen willen.

Aanvragen vervangingen

Het aanvragen van een vervanging gaat eenvoudig en
snel via de Vervangingsmanager:
www.vervangingsmanager.nl.

Onze scholen bevinden zich in regio Midden-Nederland: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.