Menu

TRANSVITA

Over ons

Wat we doen

Het tekort aan leerkrachten en onderwijsondersteuners is landelijk een grote uitdaging. Binnen de regio Midden-Nederland zet Transvita zich, zonder winstoogmerk, in voor de kwaliteit en continuïteit van het onderwijsproces. Dit doen wij namens de bij ons aangesloten besturen.

Onze activiteiten:

Wie we zijn

Regionaal samenwerken aan een gezonde arbeidsmarkt voor het basisonderwijs. Met voldoende leerkrachten, een goede (loop)baan en veel werkplezier. Daar zet ik me voor in!”

“Ik maak werk van jouw werkgeluk! En inspireer en motiveer mensen om eigenaar te worden van hun loopbaan in het basisonderwijs.”

“Effectief poolmanagement betekent ook dat  overzichten moeten kloppen. Het analyseren daarvan, naast het maximaal inplannen van onze poolers is waar ik  elke dag mijn best voor doe.”

“Een nieuw perspectief komt met een nieuwe mindset, een open houding en persoonlijk leiderschap. Mijn creativiteit zet ik graag in om dat bij mensen te kunnen bereiken.”

“Een zachte landing is wat ik elke leerkracht gun. Meedenken en doorverwijzen naar de juiste plek, is effectief voor een fijne en langdurige samenwerking.”

“Een luisterend oor aan de telefoon is wat ik graag wil zijn. Aandacht hebben voor de persoonlijke situatie van onze invallers draagt eraan bij om vitaal voor de klas te kunnen blijven staan.”

‘’Geen probleem is onoplosbaar. Zoeken naar mogelijkheden is waar ik blij van word. Een heldere oplossing is waar ik me dagelijks voor inzet.”

Onze scholen bevinden zich in regio Midden-Nederland: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.