TRANSVITA

Over ons

Team Feest

Wat we doen

Het tekort aan leerkrachten is landelijk een grote uitdaging. Binnen de regio Midden-Nederland zet Transvita zich, zonder winstoogmerk, in voor de kwaliteit en continuïteit van het onderwijsproces. Dit doen wij namens de bij ons aangesloten besturen.

Onze activiteiten:

Wie we zijn

“Ik maak werk van jouw werkgeluk! En inspireer en motiveer mensen om eigenaar te worden van hun loopbaan in het basisonderwijs.”

“Op regionaal gebied verschil maken om een bijdrage te leveren aan het lerarentekort. Ik ga graag op zoek naar verschillende initiatieven om dit te realiseren.”

“Effectief poolmanagement betekent ook dat  overzichten moeten kloppen. Het analyseren daarvan, naast het maximaal inplannen van onze poolers is waar ik  elke dag mijn best voor doe.”

“Een nieuw perspectief komt met een nieuwe mindset, een open houding en persoonlijk leiderschap. Mijn creativiteit zet ik graag in om dat bij mensen te kunnen bereiken.”

“Een zachte landing is wat ik elke leerkracht gun. Meedenken en doorverwijzen naar de juiste plek, is effectief voor een fijne en langdurige samenwerking.”

“Jij verandert, je omgeving verandert. Soms ongemerkt. Luisteren, prikkelen, in beweging brengen. Dat is waar ik energie van krijg.”

“Een luisterend oor aan de telefoon is wat ik graag wil zijn. Aandacht hebben voor de persoonlijke situatie van onze invallers draagt eraan bij om vitaal voor de klas te kunnen blijven staan.”

‘’Geen probleem is onoplosbaar. Zoeken naar mogelijkheden is waar ik blij van word. Een heldere oplossing is waar ik me dagelijks voor inzet.”