Menu

Nieuws

Onderwijsregio Midden-Nederland

Er wordt steeds meer regionaal samengewerkt aan arbeidsmarktvraagstukken in het onderwijs. Als voorloper onderwijsregio Midden-Nederland (PO) willen wij bestaande samenwerkingen versterken en de verbinding zoeken met andere partners. Gezamenlijk gaan we invulling geven aan werven, matchen, opleiden, begeleiden en professionaliseren.

Wie zijn wij? ?

De besturen van @Hogeschool Utrecht, @Pabo, Marnix Academie Utrecht en @RTC Transvita willen met de schoolbesturen een effectieve onderwijsregio gaan vormen.

Kwartiermaker ?

In de rol van kwartiermaker gaat Anke van Riel, het komende jaar voor 2 dagen in de week, aan de slag met de ontwikkeling van de PO-kamer en de vorming van de onderwijsregio.

Communicatie ?

Volg de LinkedIn pagina van @Onderwijsregiomiddennederland PO. Binnenkort vind je op de website www.onderwijsregiomiddennederland.nl alle informatie en interessante bijeenkomsten.

Contact ?

Jullie creatieve ideeën, waardevolle tips en succesvolle initiatieven zijn van harte welkom. Neem ook contact op als je inhoudelijk meer wilt weten over jullie betrokkenheid in deze voorloper onderwijsregio.

kwartiermaker@onderwijsregiomiddennederland.nl
? 06 – 248 555 09

Onze scholen bevinden zich in regio Midden-Nederland: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.