Menu

Talentenpool - Vast

De Talentenpool is een invalpool van leerkrachten, met een vaste aanstelling bij een van de besturen.

Jij wilt je talenten inzetten op verschillende scholen. Je kiest steeds opnieuw voor een korte of langdurige vervanging en geeft je voorkeur op voor de gewenste groepen. Zo heb je zekerheid en toch volop flexibiliteit.

Foto pagina 7 talentpool

Persoonlijke begeleiding

Ook krijg je goede begeleiding vanuit Transvita en is de loopbaancoach jouw aanspreekpunt voor praktische zaken en je ontwikkeling.

Meld je hier aan voor onze Talentenpool - Vast

Zilverpool

Binnen de Talentenpool hebben we voor ervaren en vakbekwame 60+ leerkrachten de Zilverpool. Met behoud van een vaste aanstelling en het ‘pensioen in zicht’ kun je je richten op de kern van het vak: lesgeven.

De AOW-leeftijd is de afgelopen jaren versneld verhoogd. Regelingen gericht op vervroegde uittreding zijn tegelijkertijd afgebouwd of worden, ook vanwege het toenemend lerarentekort, nu vooral gericht op het stimuleren van latere pensionering.

Kennis en ervaring delen

Wil jij je kennis en ervaring delen op verschillende scholen? Met behoud van je vaste aanstelling kun je de verantwoordelijkheid voor je vaste groep loslaten en focussen op lesgevende taken. Op deze manier werk je met plezier en vitaal naar een mooie afsluiting van je onderwijscarrière toe.

Meld je hier aan voor de Zilverpool

Onze scholen bevinden zich in regio Midden-Nederland: Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.