Welkom bij onze Talentenpool!

Uitdaging en zekerheid in het onderwijs? Bij de Talentenpool van RTC Transvita vind je het alle twee!

De Talentenpool is een invalpool van leerkrachten in het PO met een vaste aanstelling bij één van de deelnemende besturen. Vanuit deze pool wordt je ingezet op soms korte, maar vaak ook langere vervangingen. Je collega's zijn zowel jonge als meer ervaren leerkrachten en met elkaar werk je aan je ontwikkeling. Werkplezier en ontwikkeling staan centraal in de begeleiding die je vanuit RTC Transvita krijgt. Daarnaast proberen we je te laten doorstromen naar een vaste formatieplaats bij één van de scholen of een leuke passende baan elders.

In de navigatie rechts op deze pagina vind je informatie over de Talentenpool. Bijvoorbeeld over de voorwaarden, begeleiding die je van ons krijgt, de instroomprocedure en natuurlijk een link naar het inschrijfformulier. Ga je je inschrijven voor de Talentenpool, dan word je doorgeleid naar ons vacatureplatform Voordeklas.nl. Je "solliciteert" daar als het ware naar een plek in de Talentenpool. Wij zien je inschrijving graag tegemoet. Deborah of Marcel, de coördinatoren van de Talentenpool, nemen dan contact met je op.

Ben je al talentenpooler? Dan kan je hiernaast inloggen in de afgeschermde omgeving. Hier vind je informatie over de activiteiten die we organiseren en andere leuke zaken. Nog geen inlog of je wachtwoord kwijt? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan komt het goed.

 

brochure voor LeerkrachtenBrochure

Klik hier voor de brochure over de Talentenpool voor Leerkrachten.

 

 

 

 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Weverstede 51c, 3431 JS Nieuwegein

030 - 237 30 10
030 - 600 88 18 (afd. planning)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.