• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Wegens de huidige corona-maatregelen is het kantoor van Transvita voorlopig gesloten en werken de Transvita medewerkers vanuit huis.
Contactgegevens van de invalpool/planning zijn te vinden in de Vervangingsmanager, tevens zijn zij goed bereikbaar via pio@transvita.nl.
Voor algemene aangelegenheden kunt u mailen naar info@transvita.nl. Deze mail wordt gelezen en indien van toepassing doorgezet naar de juiste medewerker.

Inschrijven PiO-invalpool

Welkom! Fijn dat je je wilt inschrijven bij onze invalpool!

RTC Transvita werkt met de vervangingssoftware van IJK, "De Vervangingsmanager". Inschrijven voor de PiO-Invalpool kan middels dit online formulier. Je persoonsgegevens komen dan rechtstreeks in de goed beveiligde omgeving van de applicatie "De Vervangingsmanager" terecht, waardoor wij je gegevens niet dubbel registreren en optimaal beschermen. Zodra je bent ingeschreven ontvang je binnen twee werkdagen een mail met aanvullende informatie.

RTC Transvita voorziet naast het invallen als oproepkracht (PiO-invalpool) ook over een pool waar vanuit je kan invallen met een vast dienstverband. Wil je je daarvoor aanmelden, klik dan op deze link en ga rechtstreeks naar het inschrijfformulier op voordeklas.nl 

 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV