Selectie

Klopt het wel?

Mensen zijn in z'n algemeenheid geneigd aannames en inschattingen te doen. Dat werkt vaak prima, maar als het om een professionele samenwerking gaat, kun je beter van tevoren de rationale van de samenwerking goed toetsen, dan zo maar met elkaar aan de slag te gaan. Het wil namelijk wel eens voorkomen dat er omstandigheden zijn die een effectieve samenwerking in de weg kunnen zitten.

Onze inzet is een duurzame samenwerking en perspectief op doorstroom naar vaste formatie. 

Om de kans op een mismatch of een onuitgesproken verstoring te voorkomen, hebben we binnen RTC Transvita een kort selectietraject ingericht voor instroom in de Participatiepool. Niet heel spannend, maar wel heel effectief.  Het traject bestaat uit twee vragenlijsten en een goed gesprek. Hierin kijken we naar de natuurlijke aanleg die je hebt voor het werk wat we te vergeven hebben. Wij vragen iets meer dan enkel de wet BIO competenties. Wij kijken ook naar de mate waarin je je kunt aanpassen en flexibiliteit kan laten zien. 

Mochten we (nog) niet tot samenwerking kunnen komen, dan kijken we samen met je casemanager naar de oorzaak en overleggen we over vervolg activiteiten.

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Weverstede 51c, 3431 JS Nieuwegein

030 - 237 30 10
030 - 600 88 18 (afd. planning)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.