Leerkrachten

 

Een bericht voor al onze invalleerkrachten

 

 

RTC Transvita is de plek waar jij jezelf als leerkracht en de wereld om je heen (opnieuw) kunt ontdekken. Via RTC Transvita leg je nieuwe verbindingen en groei je in je leer-kracht. Wij begeleiden je en gidsen je naar een nieuwe duurzame bestemming. Ons doel is je te laten doorstromen naar een vaste aanstelling op een school en een eigen groep. Een ideale springplank voor startende en meer ervaren leerkrachten.

In februari 2020 is een landelijke campagne gestart om het onderwijs te promoten met als titel 'de baan van het leven'. 

De PiO-Invalpool

Wekelijks bemiddelen we honderden leerkrachten in het primair onderwijs op vervangingsvragen bij de bij ons aangesloten scholen. Bij onze invalpool werk je op tijdelijke basis. Feitelijk als oproepkracht, dus met een overeenkomst voor de duur van de vervanging bij de school waar je invalt.

Het is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan, maar ook heel prettig voor meer ervaren leerkrachten die graag invallen of beperkt beschikbaar zijn. 

Een groot voordeel van de invalpool is dat je zelf baas bent over je agenda. M.a.w. je kunt zelf je beschikbaarheid opgeven en aanpassen. Uiteraard houden we bij het inplannen rekening met je persoonlijke voorkeuren en een acceptabele reistijd. 

De Talentenpool

Wil je de wereld om je heen verder ontdekken, maar hecht je ook aan een vast inkomen? Wil je jezelf uitproberen op verschillende scholen binnen de regio? Ben je bereid om tijdelijk op verschillende werkplekken te leren en jezelf te ontwikkelen? Dan is de Talentenpool van RTC Transvita er voor jou!

Wij bieden je: een leuk team, goede begeleiding, we brengen vacatures voor vaste formatie onder de aandacht en dragen je voor, voor een vast dienstverband bij één van de bij ons aangesloten besturen.

Meld je nu aan voor de RTC Transvita Talentenpool! 

Heb je al een vaste aanstelling bij één van de aangesloten besturen, en zou je via de Talentenpool verder willen kijken, ook dan kan je je inschrijven bij RTC Transvita voor een plek in de Talentenpool. 

In de navigatie hiernaast vind je meer informatie over hoe je je bij de Talentenpool kan aansluiten. De Talentenpool, pak je kans en meld je aan!

brochure voor LeerkrachtenBrochure

Klik hier voor de brochure over de Talentenpool voor Leerkrachten.

De zilverpool

In de Zilverpool zitten ervaren en vakbekwame 60+ leerkrachten die er voor kiezen met ‘pensioen in zicht’ om in de laatste fase van het dienstverband alle aandacht te geven aan de kern van het vak: lesgeven!

Zilverpoolleerkrachten hebben hun vaste groep losgelaten en hebben er plezier in om hun kennis en ervaring te delen op een diversiteit aan scholen.

Met de Zilverpool hebben wij een community waar gelijkgestemde leerkrachten elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en vooruitkijken naar de toekomst.

Heb je belangstelling voor de Zilverpool, neem dan contact met ons op of bespreek dit met je schoolleider of P&O-er.

De Participatiepool

Mee doen, ook als je even aan de zij-lijn hebt gestaan, dat gunnen we iedereen!

Wat ben je als leraar zonder dat je je passie en talenten kan inzetten? Niet in verbinding samenwerkt met anderen?

Omdat we het belang van meedoen begrijpen, zetten we ons in om uitkeringsgerechtigde leraren, op een laagdrempelige manier weer aansluiting te laten vinden bij de onderwijs arbeidsmarkt.

Dit doen we in nauwe samenwerking met het Participatiefonds. Hiernaast vind je meer informatie over deze bijzondere samenwerking. 

Loopbaancentrum

Naast informatie over de Invalpool en de Talentenpool vind je op deze site ook een loopbaancentrum. Het loopbaancentrum is nog in ontwikkeling. Het loopbaancentrum is er voor alle medewerkers bij de aangesloten schoolbesturen. Via het loopbaancentrum kan je een loopbaanconsult aanvragen. We helpen je dan om je vraag aan te scherpen en geven je advies hoe je daarmee verder kan. Kijk hier voor meer informatie.

 

Test jezelf!

Weten wat jouw slagingskansen zijn? Test jezelf en wie weet heb je 'Groen licht'!

 

Doe-het-zelf tests 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

030 - 237 30 10
030 - 600 88 18 (afd. planning)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.