• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Werkgroepen

De verschillende actielijnen (zie de activiteiten in de kaders rechts op deze pagina) zijn samengevoegd tot 4 clusters. Per cluster is er een werkgroep geformeerd bestaande uit schoolleiders, P&O-ers van de deelnemende besturen en vertegenwoordigers van de pabo's. Afhankelijk van het thema c.q. de actielijn zal de rol van de werkgroep verschillend zijn. Dit kan bestaan uit klankborden en adviseren van de projectleider (bij de meer uitvoerende actielijnen), soms wordt er ook een beleidsmatige bijdrage verwacht.

Dit zijn:

1.  Imago & werving:

Deelnemers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (PL), Maria van der Veen (Transvita), Marjolein de Kroon (PL VO/MBO) e.a.

2.  Ontwikkeling & mobiliteit

Deelnemers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Transvita-PL), Deborah Steur (Transvita), Anneke Aantjes (Marnix Academie), Annemarie van Dam (ASV), Margreet van Belzen (PCBOA), Iris Ouwerkerk (Klasse), Elsbeth Bolt (Meerkring), Beer Baart (KPOA), Roelof Kremer (Fluenta), Karin de Koning (Kalisto), Karin ten Cate (Meerkring)

3.  Vervangingsbeleid / Uitbreiding vervangingspools 

Deelnemers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Transvita-PL), Zirka Jansen (Transvita)

4.  Zij-instroom

Deelnemers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Fluenta-PL), Marcel Hermens (Transvita), Elke troost (Marnix Academie), Alie van de Hengel (Marnix Academie), Tjerk de Boer (HU - Theo Thijssen), Janneke Waelen (Kalisto), Nardy Ragas (KPOA), Marisca Dikkeboer (STEV), Coralien Franken (O2A5), Sandy Regtering (SPCO), Ulrike Mensink (Talent Primair), Jannita Witten (Fluenta)

 

Deelnemers: 

Bovengenoemde deelnemers leveren een actieve bijdrage aan de werkgroepen en zijn vermeld. Mocht u belangstelling hebben om mee te denken, dan bent u van harte welkom. Hierbij denken we aan P&O-ers met relevante expertise, medewerkers van de pabo's, schoolleiders, leerkrachten, bestuurders. Bij de samenstelling van de werkgroepen is rekening gehouden met een brede participatie van besturen, waar relevant vertegenwoordiging van beide pabo's, en regionale vertegenwoordiging. 

De tijdsinvestering van de werkgroepen kan worden bekostigd vanuit de subsidieregeling.

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV