• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Verantwoording en co-financiering

Transvita heeft met succes drie aanvragen ingediend. Er zijn derhalve drie besturen hoofdaanvrager. Wij zijn deze besturen erkentelijk voor hun voortrekkersrol. In de praktijk worden de projectplannen samengevoegd en vindt de uitvoering plaats onder regie van RTC Transvita. Dit betreft ook de financiële- en projectadministratie. In het kader van de verantwoording hebben deze besturen echter een formele rol en zullen zij als onderdeel van hun jaarverslaggeving de uitputting van de subsidie moeten verantwoorden. Omdat middels een overeenkomst de verantwoordelijkheid voor het subsidietraject wordt gedelegeerd aan Transvita zal ook Transvita het subsidietraject moeten verantwoorden in haar jaarverslag. 

Om de hoofd-aanvragende besturen tegemoet te komen zal na instemming van de accountants van de betreffende besturen een verantwoordingsverslag worden aangeleverd door Van Ree accountants. Hiermee kunnen de hoofd-aanvragende besturen hun verantwoordingsdeel efficiënt vormgeven.

Er is drie maal een bedrag van € 383.333,- aangevraagd. € 1.150.000,- in totaal. De regeling stelt als randvoorwaarde een co-financiering van 1/3 van het aangevraagde subsidiebedrag.

Per aanvraag is de co-financieringsverplichting € 191.667,-. De Co-financiering bedraagt in totaal derhalve € 575.000,-. Voor wat betreft co-financiering is het idee bij de aanvraag geweest dat deze afkomstig is vanuit RTC Transvita.

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV