• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Wegens de huidige corona-maatregelen is het kantoor van Transvita voorlopig gesloten en werken de Transvita medewerkers vanuit huis.
Contactgegevens van de invalpool/planning zijn te vinden in de Vervangingsmanager, tevens zijn zij goed bereikbaar via pio@transvita.nl.
Voor algemene aangelegenheden kunt u mailen naar info@transvita.nl. Deze mail wordt gelezen en indien van toepassing doorgezet naar de juiste medewerker.

Stuurgroep

Conform de plannen van aanpak, is er ter borging van activiteiten bedacht om een 'Stuurgroep' bijeen te brengen. Deze bestaat uit de bestuurders van de hoofd-aanvragende stichtingen (Fluenta, het Sticht en Meerkring). Aangezien de plannen sterk in lijn zijn met het jaarplan van RTC Transvita is besloten de feitelijke aansturing van het subsidietraject bij het bestuur van Transvita te beleggen. Zo is er meer afstemming met de directie en vinden er geen dubbelingen in de besturing plaats. De 'Stuurgroep' vervuld met name de rol van kritisch klankbord en met hen worden de zaken rond de administratie en verantwoording afgestemd.

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV