• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Rol Transvita en mandaat

RTC Transvita heeft in opdracht van de Vereniging Partners in Onderwijs drie aanvragen voor de subsidieregeling Regionale Aanpak Personeelstekort ingediend.

Om de slagkracht te vergroten en de complexiteit te verminderen, is besloten de aanvragen inhoudelijk met elkaar in overeenstemming te brengen. Hiermee is er een plan voor vrijwel de gehele regio waarbinnen de aangesloten scholen actief zijn. Net als tijdens het voorgaande subsidietraject heeft het bestuur van Transvita besloten de regie op de uitvoering van de plannen bij Transvita te beleggen, dit omdat veel activiteiten reeds onderdeel zijn van de strategische agenda van RTC Transvita en opbrengsten binnen Transvita geborgd kunnen worden.

Het programmamanagement is gedelegeerd aan het bestuur. Deze zal conform de plannen sturen op het realiseren van de in de plannen opgenomen ambities en de voortgang rapporteren. Daarnaast borgen zij de afstemming met de hoofd-aanvragende besturen (i.v.m. administratie en verantwoording) en initiëren zij de verschillende werkgroepen die met de actielijnen aan de slag gaan.

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV