• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Meewerken aan activiteiten?

Transvita wil de uitvoering van de plannen die in het kader van de subsidieaanvragen zijn ingediend in samenwerking met de omgeving tot uitvoering brengen. Dit betekent in de praktijk dat er verschillende werkgroepen worden opgericht waarin schoolleiders, P&O-ers, pabo's en andere partijen participeren. Hierdoor verrijken we de projecten inhoudelijk en borgen we dat de opbrengsten aansluiten bij de verwachtingen van onze omgeving.

Daarnaast zullen er veel activiteiten worden georganiseerd waarbij betrokkenheid van medewerkers van besturen gewenst is. Denk hierbij aan wervingsevenementen, het uitvoeren van loopbaandienstverlening binnen het loopbaancentrum en de taakgroep vervangingsbeleid. 

Wil je een bijdrage leveren aan één van de werkgroepen of andere activiteiten, neem dan contact op met Maria van der Veen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV