Oriëntatie zij-instroom

Primair voor jou?!

Heb je belangstelling voor werken in het primair onderwijs?

Heb je ervaring met het werken met kinderen en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en daarmee aan een mooiere wereld?

Dan is het werken in het primair onderwijs mogelijk wat voor jou!

 

Event 

Op 23 april jl. vond er een informatiebijeenkomst plaats voor aspirant zij-instromers.
Dit event is tot stand gekomen door een samenwerking tussen De Hogeschool Utrecht, de Marnix Academie, het Arbeidsmarktplatform PO, het UWV, het bedrijven-netwerk Mobiliteit Utrecht en RTC Transvita. Hieronder zie je in een korte video wat beelden van dit event. 
 
 

Interesse?

Is je interesse gewekt door deze mogelijkheid, dan kun je dit kenbaar maken door te solliciteren middels de vacature die gepubliceerd staat op onze vacaturebank, voordeklas.nl. Klik hier om deze vacature door te nemen en je gegevens achter te laten. We nemen dan op korte termijn contact met je op. 
 

Partners hogescholen in Utrecht 

Je kunt aan ons vragen stellen en wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en je verder in contact brengen met scholen zodat jij voor-de-klas kan komen. Echter heb je ook een geldig diploma nodig om dit allemaal te kunnen doen. Je zult dus een opleiding gaan volgen aan één van de pabo's die in deze omgeving zijn. Hierin heb je, in Utrecht stad, de keuze uit een tweetal hogescholen. Hieronder staan de linkjes naar de desbetreffende scholen en kom je direct op het gedeelte wat de zij-instroom betreft (klik op het logo van de betreffende school). 

Afbeeldingsresultaat voor logo Marnix Academie 

Afbeeldingsresultaat voor logo HU

 

Een andere interessante website met informatie is de website van "Ruim baan voor PO". Indien je op de voorgaande link klikt, kom je op de website van het PO voor het traject van zij-instroom. Hier kijk je ook op wanneer je denkt aan een carrièreswitch naar leraar basisonderwijs. Want als je het verschil wilt maken, wil je zeker weten dat het beroep leraar bij je past. 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Weverstede 51c, 3431 JS Nieuwegein

030-23 73 010

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.