TEST JEZELF

Inzicht, een voorwaarde voor groei!

Ontwikkeling begint met inzicht. Door inzicht wordt je je bewust van waar je ontwikkelpunten liggen en waarin je je verder kan ontwikkelen. Inzicht kan zijn ontstaan door feedback vanuit je werkomgeving of dat je merkt dat het werk in toenemende mate minder goed bij je past. Een test kan daarbij soms helpen om een verdieping aan te brengen en inzicht in ontwikkelpunten en talenten te vergroten. 

RTC Transvita heeft de beschikking over een breed palet aan online-testen die kosteloos beschikbaar zijn voor de medewerkers van aangesloten scholen.

Hiermee testen we o.a. kandidaten voor de Talentenpool op geschiktheid voor inval werkzaamheden, maar worden ook ingezet door het Loopbaancentrum t.b.v. loopbaanoriëntatie.

Onze testen geven een antwoord op de vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik? Welk denk niveau heb ik? Wat motiveert me? Wat is mijn stijl van communiceren of leidinggeven? Etc.

Wil je je zelf laten testen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 030 - 23 73 010

 

Hieronder vind je twee korte scans die je zelfstandig kan doen. Je krijgt direct de uitslag. 

Duurzaam bezig?

Werken aan je eigen inzetbaarheid begint bij inzicht. Inzicht in de mate waarop jij duurzaam inzetbaar bent. Duurzaam inzetbaar zijn betekent dat de uitdagingen van het werk bij je passen, maar ook dat je lekker in je vel zit. Via deze scan kun je een kijkje nemen onder je eigen motorkap. Draait alles lekker of wordt het tijd om je accu bij te laden. Je ontdekt het via deze doe-het-zelf test. Veel doe-het-zelf test plezier!

 

Zelftest  'Duurzaam bezig?'

 

Invalluuu!!

Invaller zijn is niet voor iedereen weg gelegd. Het is bij uitstek een rol voor avontuurlijke en zelfstandige types die het leuk vinden zichzelf steeds weer uit te dagen in een wisselende context. Werken via RTC Transvita stelt aanvullende eisen aan leerkrachten. Deze scan geeft je al een eerste indruk of het werken via de Talentenpool van RTC Transvita bij je past. Deze scan geeft slechts een indicatie. Wanneer je je aanmeldt voor de Talentenpool kun je een meer uitgebreid assessment doen. Veel doe-het-zelf test plezier!

 

Zelftest  'Invalluuu??

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Weverstede 51c, 3431 JS Nieuwegein

030 - 237 30 10
030 - 600 88 18 (afd. planning)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.