Leerkrachten

Transvita is de plek waar jij jezelf als leerkracht en de wereld om je heen (opnieuw) kunt ontdekken. Via Transvita leg je nieuwe verbindingen en groei je in je leer-kracht. Wij begeleiden je en gidsen je naar een nieuwe duurzame bestemming. Ons doel is je te laten doorstromen naar een vaste aanstelling op een school en een eigen groep. Een ideale springplank voor startende en meer ervaren leerkrachten. 

De Talentenpool

Wil je wat anders? Jezelf uitproberen op verschillende scholen binnen de regio? Ben je bereid om tijdelijk op verschillende werkplekken te leren en jezelf te ontwikkelen? Dan is de Talentenpool van Transvita er voor jou!

Wij bieden je: een leuk team, goede begeleiding, we brengen vacatures voor vaste formatie onder de aandacht en dragen je voor, voor een vast dienstverband bij één van de bij ons aangesloten besturen.

Meld je nu aan voor de Transvita Talentenpool! 

Heb je al een vaste aanstelling bij één van de aangesloten besturen, en zou je via de Talentenpool verder willen kijken, ook dan kan je je inschrijven bij Transvita voor een plek in de Talentenpool. 

In de navigatie hiernaast vind je meer informatie over hoe je je bij de Talentenpool kan aansluiten. De Talentenpool, pak je kans en meld je aan!

brochure voor LeerkrachtenBrochure

Klik hier voor de brochure voor Leerkrachten.

 

 

 

 

Loopbaancentrum

Naast de Talentenpool vind je op deze site ook een loopbaancentrum. Het loopbaancentrum is nog in ontwikkeling. Het loopbaancentrum is er voor alle medewerkers bij de aangesloten schoolbesturen, dus ook voor jou. Via het loopbaancentrum kan je binnenkort aan de slag met je loopbaanontwikkeling en vitaliteit. Kijk hier voor meer informatie.

 

Test jezelf!

Weten wat jouw slagingskansen zijn? Test jezelf en wie weet heb je 'Groen licht'!

 

Doe-het-zelf tests 

Organisatie

Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Weverstede 51c, 3431 JS Nieuwegein

030-23 73 010

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.